Takk for årets førjulsshow!

Eggkleiva mannskor sitt førjulsshow er vel gjennomført for dette året. I helga fikk godt over 500 besøkende med seg det som noen sier er korets beste show til nå. Vi takker våre fantastiske gjesteartister! Dina Misund og Maja Aspås Teialeret, henholdsvis alt og sopran gjorde showet til et høydepunkt for publikum og kor. En stor takk til 10 år gamle Eirin Sofie som fremførte sangen Sommerfuggel i vinterland sammen med oss. Vi takker også orkesteret for et vel gjennomført arbeid. Vi er så stolte av å få være en del av dette – år etter år. Tusen takk til vår dirigent, orkesterleder og mentor Stein Nilsen, som vi setter så stor pris på! Mange takk til vårt publikum som tok veien til Rossvoll Flerbrukshall i helga. Du ønskes en fin adventstid! Se noen bilder fra forestillingen nedenfor.

Fotograf fredag: Maren Blækkan. Fotograf lørdag: Magnus Eriksson Solfeldt