Førjulsshow 2023

Eggkleiva mannskor er i full gang med oppkjøringen til nytt Førjulsshow. I år har vi med dyktige lokale artister i tillegg til kor og band.

Årets gjesteartiseter er Dina Misund og Maja Aspås Teialeret. Dina er sanger og låtskriver. Hun har gitt ut to studioalbum og deltok i Melodi Grand Prix med låten «Needs» i 2014. Hun har en flott og særegen stemme i tillegg til god formidlingsevne. Vi gleder oss til å oppleve Dina på scenen. Hennes mest kjente låt er kanskje «Olai» som er hyppig spilt på radioen.

Skauning og Orklending Maja Aspås Teialeret er skuespiller og sanger. Hun er kjent fra Herøyspelet, Elden og sist som skuespiller, komponist og forfatter i Ørkdalsspelet. Vi gleder oss til publikum blir trollbundet av hennes sopranstemme og tilstedeværelse.

Førjulsshowet finner sted i Rossvoll Flerbrukshall i Børsa den 24. og 25. november kl 1930 begge dager. Billetter er å få kjøpt på ticketmaster.no. Søk «eggkleiva», så finner du billetter. Velkommen!