Førjulsshow 2021

Vi er glade for å kunne meddele at det blir Førjulsshow den 19. og 20. november i Rossvoll Flerbrukshall. Det er i skrivende stund ingen restriksjoner og det betyr at vi har en kapasitet på 500 personer pr forestilling. Vi krysser fingrene for at det fortsetter slik og at vi kan gjennomføre forestillingen som planlagt,med alle som ønsker å være publikum, på plass i salen.

Ved årets forestilling er Charlotte Audestad og Roar Øien gjesteartister. Vårt faste orkester er selvfølgelig på plass. Vi er stolte av at vår dirigent Stein Nilsen setter sammen forestillingen og arrangerer låtene. Vi vil som tidligere se mange av korets medlemmer spasere frem til scenekanten som solister.

Salgsstart billetter er 29.09.202 Link:

https://www.ticketmaster.no/artist/eggkleiva-mannskor-billetter/958956

Dersom du ønsker å kjøpe billett til Førjulsshowet så er Ticketmaster.no eneste kjøpested i år. Om du trenger bistand kan du ta kontakt med et kormedlem. Vi vil hjelpe deg, slik at du får kjøpt billetter. Mer informasjon kommer!