Norsk på Norsk

Forestillingen Norsk på Norsk er avlyst på grunn av myndighetenes råd ifm smittevern. Vi håper å komme tilbake med en bekreftet dato senere. Slik situasjonen er nå sikter vi mot vinterkulturuka og 5. februar i Skaunhallen

…..Vårt tradisjonelle førjulsshow er i år avlyst som følge av den pågående pandemien.  Som en erstatning for dette setter vi opp en konsert i mindre format, med utelukkende norsk musikk.  Her blir det alt fra tradisjonell mannskorsang, med sanger av bl.a. Halfdan Kjerulf og Edvard Grieg, til nyere musikk av Ulf Risnes, Åge Aleksandersen og andre.

Sammen med oss denne gangen har vi operasanger Sigmund Aasjord og pianist Øyvind Kåre Pettersen.

Husbandet vårt vil bestå av Stein Nilsen, Johan Olav Wiggen, Hallgeir Måseide, Einar Mellingseter og Knut Leraand.

K