Førjulsshow 2019 – så var det gjort!

Tusen takk til vårt kjære publikum for gode tilbakemeldinger etter helgas to forestillinger. Vi setter stor pris på at nesten 800 publikummere besøkte Rossvoll Flerbrukshall ved årets Førjulsshow. Vi takker band og gjesteartister for strålende prestasjoner! Vi kan vel konkludere med at årets Førjulsshow er et av de store høydepunkt for oss. Showet ble avviklet sammen med utelukkende lokale aktører! Kristian Raanes gjorde det svært bra på scenen igjen og vi setter pris på å få synge sammen med han. Vi er spesielt imponert over de låtene han har gitt ut i høst og som vi fikk gleden av være med på på scenen i helga. Vi håper at Crazy og Easier Alone blir oppdaget av de som bestemmer hva vi skal høre på radioen.

Vi takker Ingeborg Blækkan for den gode vokalprestasjonen ved Førjulsshowet. Vi er sikre på at Ingeborg kan se frem til en lysende sangkarriere om hun vil satse videre. Takk også til Vilma og Jakob som synger så vakkert om å tenke på en venn!

Ole Magnar ga oss innblikk i hvordan det er å være enslig på Jåren. Det var riktig så morsomt og vi kan vel ikke gjøre annet enn å ønske Ole god jul sammen med de 29 andre likesinnede oppå Jåren!

Vi må nok en gang takke vår kjære dirigent Stein Nilsen for den innsatsen han gjør for kor, solister og orkester. Orkesteret, som han leder samtidig som han passer på koret, imponerer mer enn noen gang. Dette gir oss mersmak og så snart lørdagen er passert ser vi frem til neste år og nytt show. Nedenfor kan du se noen bilder fra forestillingen lørdag den 23. november.