Gjesteartist ved Førjulsshow 2019 – Kristian Raanes!

Vi har gleden av å meddele at vårt tidligere faste bandmedlem, som ble så opptatt med Idol sist høst, nå har takket ja til å være med Eggkleiva mannskor som hovedgjesteartist ved Førjulsshow 2019! Tenk at vi fikk tak i den karen igjen, etter den store suksessen han oppnådde i fjor.

Kristian Raanes har en aktiv tilværelse. I tillegg til å bruke mye tid i studio har stjernen hatt flere konserter etter jul. Blant annet ved kulturhusene i Orkdal, Aure, Oppdal og i Trondheim. Kristian blir dessuten å se på Beat for Beat fredag 26. april sammen med Carlisle, som var med mot finalerundene i Idol.

Vi i Eggkleiva mannskor ser frem til å stå på scenen sammen med Kristian ved årets førjulsshow. Kristian har vist helt nye sider etter at han i flere år har vært med oss som gitarist i korets orkester.

Takk for at du blir med oss, Kristian!

Bilde fra innspurten Idol 2018