Jo Sverre Sande og Elise Eid til årets Førjulsshow

Eggkleiva mannskor har begynt øvingsperioden mot nytt Førjulsshow. Koret entrer scenen i Børsa samfunnshus siste helga i november og det vil bli tre forestillinger. I år stiller Jo Sverre Sande og Elise Eid på scenen sammen med koret.

Jo Sverre

Sommeren 2016 mottok Jo Sverre fra Rindal et stipend på Musikkfest Trondheim, som en av de mest lovende artistene i Midt-Norge. Han har spilt under Trondheim Calling og ved Pstereofestivalen i høst fikk Jo Sverre æren av å være første artist ut. Låter som «Takka fer det oss ha fått» og «Ka om» har vært spilt jevnlig på riksdekkende radio det siste året. Jo Sverre synger på kav rindaling og kan beskrives som en underfundig og ektefølt visepopsanger.

 

Elise Eid
Elise Eid er et ungt talent fra Hølonda som vi får gleden av å oppleve stemmen til ved årets Førjulsshow. Eggkleiva mannskor deltok ved en konsert på Hølonda tidligere i år og det var der vi ble oppmerksom på sangtalentet. Etter å ha hørt hennes nydelige stemme var vi snar til å spørre Elise om hun kunne tenke seg å delta på Førjulsshow sammen med oss. Gled dere, for hun blir med. Elise har vokst opp i en musikalsk familie og har drevet med sang og musikk hele livet. Hun går nå første året på videregående, men drømmen er å gjøre kariære innenfor musikk. 

 

Dirigentjubileum
Stein Nilsen er som vanlig korets musikalske leder. Han har i år et smått fantastisk jubileum, da han runder 40 år som korets dirigent! At Stein Nilsen er Mr Eggkleiva mannskor, hersker det ingen tvil om!

 

 

 

Stort orkester
Årets orkester er det samme som fjorårets og består av 11 musikere, med blant annet Jo Sverre sin faste gitarist, Kristian Raanes i rekkene.

 

 

 

Sted: Børsa samfunnshus

Fredag 24. november kl 19:30
Lørdag 25. november kl 15:00
Lørdag 25. november kl 19:30 inkl dansefest