Førjulsshow 2016

kor-hanne-borgeDet gleder oss at Hanne Eidsli Solheim fra Skaun blir med på Førjulsshowet. Hanne går for tiden på Romerike Folkehøgskole og har fått innvilget noen dager permisjon for å delta på årets Førjulsshow sammen med kor, band og Børge Pedersen.

Hanne har i mange år vært en ivrig og flink sanger blant annet som deltaker i Ungdommens kulturmønstring. Hun deltok i Utspæll sin oppsetning av Spelemann på taket tidligere i år. Hanne spilte der Hodel, som er en av hovedpersonen Tevjes fem døtre. Hun imponerte stort med sitt skuespillertalent og flotte stemme. I omtalen av forestillingen fremhevet Ole Jacob Hoel i Adresseavisen Hanne, som et talent verdt å følge. 

Børge Pedersen har i 30 år drevet med musikk og teater, og har spesielt de siste årene høstet suksess med sin fine musikk og flotte stemme. Han har gitt ut flere singler og album. Børge er en aktiv artist som i år blant annet deltar på Kibneb-festivalen. Han har vært med på NRK sitt underholdningsprogram «Beat for Beat» og fremførte der en nydelig norsk versjon av Björn Skifs sin låt «Hold mitt hjerte», som han har fått mye positiv respons for.

Det er bare å sette av helga og sikre seg billetter til showet.

PS. Det er i år tre forestillinger. Fredag 25 november kl 20.00. Lørdag 26. november kl 1500 og kl 19.30. Etter siste forestilling blir det dansefest. Billetter kjøper du ved en Coop-butikk i Skaun, ved ticketmaster.no eller fra et kormedlem.

Velkommen på Førjulsshow i Børsa samfunnshus!