Børge Pedersen til Førjulsshow

Børge PedersenI år har Eggkleiva mannskor 10-årsjubileum for sitt populære Førsjulsshow. Årets forestillinger vil være i Børsa samfunnshus den 25. og 26. november.

Børge Pedersen vil stå på scenen sammen med koret ved Førjulsshowet, siste helga i november. Pedersen har i 30 år drevet med musikk og teater, og har spesielt de siste årene høstet suksess med sin fine musikk og flotte stemme. Han har gitt ut flere singler og album. Børge er en aktiv artist som i år blant annet deltar på Kibneb-festivalen. Han har vært med på NRK sitt underholdningsprogram «Beat for Beat» og fremførte der en nydelig norsk versjon av Björn Skifs sin låt «Hold mitt hjerte», som han har fått mye positiv respons for. Samme TV-kanal sendte i 2013 dokumentaren «Balladen om Børge Pedersen», en sterk historie om en dyktig artist.

I 2012 ga han ut albumet «Hvis Vreeswijk va fra Valentinlyst» med utvalg norske versjoner Cornelis Vreeswijks rikholdige repertoar. I fjor ga han ut singelen «Når æ dør», som spilles mye på radioen for tiden.

Eggkleiva mannskor gleder seg veldig til å opptre sammen med Børge Pedersen!

Billetter legges ut for salg medio september.