Margaret Berger er gjesteartist ved årets Førjulsshow

Førjulsshow 2015_Margaret_emkHele 35 sangere stiller opp på scenen ved årets Førjulsshow i Skaunhallen og flere sangglade karer fra koret vil trå frem på scenekanten som solister. Vi er veldig glade for å ha fått med oss 16 år unge Bendik Solberg i koret. Han er allerede klar for et solonummer. Gled dere til å få servert Kaizers Orchestra sin Hjerteknuser med Bendik, kor og orkester!

Margaret Berger er gjesteartist ved årets Førjulsshow i Skaunhallen fredag 27. og lørdag 28. november! Margaret vant den norske Melodi Grand Prix-finalen i 2013 med låta «I feed yoy my love», og hun kom på fjerdeplass i den internasjonale finalen. Margaret ble først kjent for det norske publikum i 2004, da hun kom på andreplass i Idol. Hun har gitt ut tre album og har vunnet en spellemannspris.

Det er mye nytt og vakkert repertoar ved årets show og vi har som tidligere to storskjermer med liveoverføring fra scenen, for å optimalisere utsikten i Skaunhallen!

Dere vil få oppleve et orkester med hele 13 dyktige musikere, inkludert blåserekke og strykere. Det ryktes at vi kan vente oss besøk av enda en artist med kjent vokal. Gled dere!

Vi gjør oppmerksom på at konsertstart fredag er kl 20.00 og lørdag kl 19.30.

Begge kvelder byr vi på Pub og vi får besøk av en hyggelig DJ som gir oss dertil egnet bakgrunnsmusikk etter forestillingen.

Billetter kan du kjøpe på billettservice.no eller ved Coop-butikkene i Skaun.

Førjulsshow 2015 flyer annonse_vMargaret_2