Elg i Børsa kirke!

IMG_6575

En fullstappet Børsa kirke fikk oppleve Øivind «Elg» Elgenes i meget god konsertform søndag kveld. Elg fremførte i tillegg til klassikere som Storm, Gud hjelp mæ hjem og I slekt med måsan noen sanger som han har skrevet for flere år siden og som i den siste tiden har fått sett dagens lys. Sara Rønningen sang Only love sammen med Elg. Svein Skogstad var solist på Every Time I feel the spirit. Espen Tørset og Robert fremførte henholdsvis Har du fyr og Oppå himmelen sammen med kor og orkester.

Musikalsk leder Stein Nilsen dirigerte koret og var orkesterleder for de dyktige musikerne. Rune Melvær på gitar, Knut Leraand på bass, Johan Wiggen på trommer, Hallgeir Måseide trakterte ved denne konserten keyboard og munnspill mens stein trakterte pioano.

Konserten ble avsluttet med Everyone Needs a friend sometimes, og med den så ble det ferie for karene i Eggkleiva mannskor. Vi møtes igjen i slutten av august og starter oppkjøringen til nytt Førjulsshow.

Denne konserten var det siste arrangementet ved kulturfestivalen Kristin på Husaby 2015.

God sommer!

IMG_6554

 

IMG_6559

 

IMG_6578

 

IMG_6587