Førjulsshowsuksess

Sang-4

Foto: Marius Forbergskog Lenes

Scenen er forlatt etter Førjulsshow med magisk stemning i Skaunhallen. Sangerne i Eggkleiva mannskor er lykkelig sliten. Vi takker gjesteartister, orkester og publikum for at vi får lov til å stå å synge, spille og trives sammen på scenen, Takk for en stor opplevelse!

Vi vil spesielt takke Ida Jenshus for de fine ordene og den gode stemningen hun skapte under konserten. Vi har godt av å bli minnet på om å ta vare på hverandre – også i adventstida. Vi må innrømme at vi i Eggkleiva mannskor ble kollektivt glad i deg i løpet av disse dagene.

Vi er glade for at Stein Nilsen fikk ekstra oppmerksomhet fra scenen ved forestillingen. Stein gjør en fabelaktig innsats for koret. Tusen takk!

Nå går vi inn i adventstiden og det blir mulighet for å høre koret ved to anledninger i desember. 14, desember i Skaun kirke og 21. desember i Børsa kirke.

Vi vil med dette ønske dere alle en riktig god adventstid og på gjensyn!