Øvingshelg i Fossvang

IMG_3777

Dirigent Stein Nilsen er i storform og ser frem til en flott forestilling i Skaunhallen.

Eggkleiva mannskor er samlet til øvingshelg i Fossvang. Formann Kåre Rønningen er full av forventninger til årets forestilling. Koret er absolutt i rute sier Kåre i en kommentar under en pause lørdag. Rønningen har god oversikt over oppgavene som korets medlemmer er tildelt.Svein Skogstad preges av en forkjølelse i helga, men gleder seg til Førjulsshow, hvor han har tatt jobben som konferansier. Skogstad er en positiv herremann som ser lyst på denne oppgaven. Han håper å se mange foran scenen.

Ida Jenshus fra Steinjer er årets gjesteartist. Ida er for tiden i USA, men kommer hjem i god tid før showet. Vi får noen øvelser sammen med henne før det blir alvor.

Vi er glade for at Felespiller Sturla Eide i år er del orkesteret. Han har med seg talentene Sophia Maric fra Orkdal og Kristin Lilleberg fra Viggja. Årets orkester består av 10 musikere. Gled dere på vellyd!

Vår dirigent Stein Nilsen mener at årets repertoar er minst like bra som tidligere år. Mange aktuelle låter – fra den fineste korsats til den tøffeste rockelåt. De aller fleste låtene ved årets forestilling er øvd inn i høst, men noen få ønskerepriser blir det. Gled dere!

Stein håper at Eggkleiva mannskor sitt Førjulsshow fortsatt blir tatt godt imot av publikum. Stein legger mye arbeid i blant annet låtvalg og tilpasning av musikken til kor og orkester. Mange lange kvelder ofres på akkurat Eggkleiva mannskor sitt Førjulsshow.

Vi håper at mange finner veien til Skaunhallen den 28. og 29. november. I fjor var over 1000 å så på forestillingen og vi håper på like mange besøkende i år. Foreløbig er det forhåndssolgt vel 300 billetter, så vi har mye å gå på enda.

20141115_131203_resized

Kåre er glad i kokosmakroner

IMG_3797

Svein Skogstad øver til Førjulsshow

DSCN2780

Sturla Eide var med oss også i 2010